top of page
Intensieve training

PERSONAL TRAINING

WIL JIJ:

 • FITTER WORDEN

 • KRACHT OPBOUWEN

 • CONDITIE OPBOUWEN

 • ALLE BELANGRIJKE SPIERGROEPEN TRAINEN

 • PLEZIER ERVAREN IN SPORT

 • HERSTELLEN VAN EEN BLESSURE

 • OP EIGEN TEMPO EN EIGEN NIVEAU

LEES DAN VERDER, WANT WELLICHT IS PERSONAL TRAINING IETS VOOR JOU!

Cross Fit Class

PERSONAL TRAINING

Welkom bij Mark PT & Leefstijl! Wij geloven dat iedereen het recht heeft om fit en gezond te zijn, ongeacht hun achtergrond, leeftijd of fitnessniveau. Ons doel is om jou te helpen je persoonlijke doelen te bereiken en daarmee gezonder en fitter door het leven te gaan.

Bij Mark PT & Leefstijl begrijpen we dat iedereen uniek is en daarom bieden wij personal training aan, specifiek afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, wilt werken aan je conditie of gewoon actiever wilt worden, als ervaren trainer sta ik klaar om je te ondersteunen en te motiveren.

Ik ben een gecertificeerde professional met jarenlange ervaring in de fitnessindustrie. Als personal trainer heb ik kennis van verschillende trainingsmethoden en kan ik je begeleiden bij het ontwerpen van een persoonlijk schema dat bij jou past. Of je nu liever traint in de sportschool, buiten in de frisse lucht of bij jou thuis, ik pas mij aan jouw voorkeuren aan.

Naast personal training bieden we ook voedingsadvies om jouw algehele gezondheid en welzijn te optimaliseren. Voeding is de basis voor een gezonde levensstijl en daarom help ik je graag om gezonde en evenwichtige eetgewoonten te ontwikkelen.

Bij Mark PT & Leefstijl streven we ernaar om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt om aan je doelen te werken. Ons team zal je aanmoedigen, motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen, zonder oordeel.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis intakegesprek en ontdek hoe personal training jou kan helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met fitness, wij zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt om succesvol te zijn. Bij Mark PT & Leefstijl gaan we samen op weg naar een fittere en gezondere versie van jou!

Bekijk hieronder de video die een sfeerimpressie geeft wat betreft Personal Training bij Mark PT en Leefstijl. 

SFEERIMPRESSIE VIDEO

LICHAAMSTRANSFORMATIE

WIL JIJ OOK?

 • VETPERCENTAGE VERLAGEN

 • IN KRACHT TOENEMEN

 • SPIERDEFINITIE DOOR LATEN KOMEN

 • MEER ENERGIE

 • KENNIS OVER VOEDING

KORTOM, IN DE BESTE SHAPE VAN JE LEVEN KOMEN!

Foto 07-02-2022 19 07 54.jpg

BEFORE

AFTER

Foto 07-02-2022 19 09 41.jpg

BEFORE

AFTER

RECENSIES

Fitness

Kevin

Door middel van personal training heb ik een lichaamstransformatie ondergaan. Mijn vetpercentage is flink verlaagd en spiermassa is gegroeid. Trots!

Fitness

Carola 

Personal training gevolgd en daarna mijn doel behaald; een survival wedstrijd. Voor zowel hardlopen als kracht een persoonlijk schema gekregen. Erg blij met het resultaat!

Fitness

Jos en Annie

Als twee niet sporters al een tijdje bij Mark voor personal training. Voelen ons fitter en zitten beter in ons vel. Mark geeft goede begeleiding, is positief en motiverend.

NEEM CONTACT OP

Grotestraat 66, 7151 BD te Eibergen

0612784108

Bedankt voor de inzending!

Let op: soms kan de mail in de spambox terecht komen.

Fitness
bottom of page