top of page
Image by Geert Pieters

SMALL GROUP TRAINING

Welkom bij de Mark PT & Leefstijl Small Group Training!

Ben je op zoek naar een effectieve en persoonlijke training, maar wil je ook de gezelligheid en stimulans van een groep? Dan is Small Group Training precies wat je zoekt!

Bij onze Small Group Training train je in een groep van maximaal tien personen, onder leiding van een ervaren en gecertificeerde trainer. Deze trainingen bieden de perfecte balans tussen persoonlijke aandacht en de motivatie die wordt gecreëerd door het trainen binnen een groep.

Onze Small Group Trainingen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus, van beginner tot gevorderd. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algehele fitheid wilt verbeteren, onze trainers helpen je bij het behalen van jouw specifieke doelen. Zij zorgen ervoor dat elke oefening op maat wordt gemaakt, zodat je het maximale uit je training haalt.

Het trainen in een kleine groep heeft vele voordelen. Je profiteert van de motivatie en steun van mede-trainingsgenoten. Daarnaast zorgen de groepsdynamiek en de variatie in oefeningen ervoor dat elke training uitdagend en leuk blijft.

Onze Small Group Trainingen vinden plaats in een professionele en inspirerende omgeving. We hebben moderne apparatuur, zodat je jouw training effectief kunt uitvoeren. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer en professioneel advies te krijgen over voeding en lifestyle.

ONZE SMALL GROUP TRAININGEN ZIJN:

 • CIRCUITTRAINING

 • POWER YOGA

 • HIGH INTENSIVE TRAINING

 • BOOTCAMP

 • BBB (BUIK, BENEN en BILLEN)

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van onze Small Group Training! Meld je vandaag nog aan en begin met het behalen van jouw fitnessdoelen, in een gezellige en ondersteunende omgeving. Ons team staat klaar om je te helpen op weg naar een gezonder en fitter leven.

kettlebell

WIL JIJ:

 • FITTER WORDEN

 • KRACHT OPBOUWEN

 • CONDITIE OPBOUWEN

 • ALLE BELANGRIJKE SPIERGROEPEN TRAINEN

 • PLEZIER ERVAREN IN SPORT

 • SOCIAAL, IN GROEPSVERBAND TRAINEN

 • OP EIGEN TEMPO EN EIGEN NIVEAU

LEES DAN VERDER, WANT WELLICHT IS SMALL GROUP TRAINING IETS VOOR JOU!

SMALL GROUP TRAINING

SMALL GROUP TRAINING ABONNEMENT

 • Gratis intakegesprek

 • Onbeperkt deelname aan small group training

Kosten: €30,00 p.m.

FITNESS & SMALL GROUP TRAINING -

ALL IN ABONNEMENT

 • Gratis intakegesprek

 • Onbeperkt deelname aan small group training

 • Gepersonaliseerd traingingsschema

 • Onbeperkt toegang tot vrije fitness

Kosten: €35,00 p.m.

Fitness

SFEERIMPRESSIE VIDEO

CIRCUITTRAINING

Meerdere keren per week biedt Mark PT en Leefstijl een 30 minuten durende circuittraining aan. Maar, wat is dit nou eigenlijk? Tijdens een circuittraining train je de belangrijke spieren van je hele lichaam, waarbij je verschillende oefeningen achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening weinig rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Crossfit

POWER YOGA

Power yoga is een stijl waar kracht, actief en dynamiek voorop staan. Power yoga bestaat uit krachtige oefeningen die je continu herhaalt. Je leert vanuit verschillende ademhalingstechnieken hoe je ademhaling bijdraagt aan je lichamelijke inspanning. Door de herhaling van de krachtige oefeningen en je bewuste ademhaling, kom je in een fijne flow terecht.

Power yoga maakt je sterker en leniger en je krijgt er een betere conditie van.

Dames in yogales

HIGH INTENSIVE TRAINING

Het trainingsprincipe van de High Intensive Training is dat je door middel van interval in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met een High Intensive Training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. De High Intensive Training draagt bij aan het vergroten van je uithoudingsvermogen, behouden van je spiermassa en het verhogen van je metabolisme.  De intensiteit van de training kan volledig op jouw niveau afgestemd worden omdat een High Intensive Training in allerlei vormen en maten te doen is.

Intensieve training

BOOTCAMP

‘Uitdagend, plezierig, motiverend en frisse buitenlucht’, zo zou je bootcamp kunnen omschrijven. Deze trainingsmethode is een outdoor training waarbij gewerkt wordt aan je uithoudingsvermogen, kracht, conditie en explosiviteit. Een training bestaat uit hardlopen, intervaltraining en specifieke fitnessoefeningen die in de buitenlucht uitgevoerd worden, zonder inzet van extra fitnessapparaten. Of je nu man of vrouw bent, beginner of gevorderde sporter, een Bootcamp training bij Mark PT & Leefstijl is er voor iedereen!

Fitness

BBB (Buik, Benen en Billen)

BBB staat voor het aanpakken van drie belangrijke B’s in je lichaam: je buik, billen en benen. In 30 minuten tijd train al deze gebieden met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door deze ideale combinatie werk je aan je hele lijf en wordt je sterker en strakker. 

Tijdens een half uurtje BBB werk je op een laagdrempelige manier aan het verbeteren van je kracht, balans, vitaliteit en conditie. Je werkt met gewichtjes, halterstangen, maar ook dynabands. Dat zijn elastieken banden die je om bijvoorbeeld je benen doet voor extra weerstand. Door het toevoegen van weerstand aan je oefeningen, daag je jezelf net iets meer uit en worden je spieren krachtig. Is een oefening te zwaar of juist te simpel voor je? We kijken graag met je mee voor een alternatief. Doordat je de zwaarte van de les helemaal zelf kunt bepalen, is BBB voor iedereen toegankelijk. 

BBB is de perfecte training voor iedereen die sterkere benen, billen en buik wil. Zien we je snel?

Fitness in de sportschool

TEAM MARK PT & LEEFSTIJL

SCHRIJF JE NU IN

Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn? Via onderstaande knop kun je je direct inschrijven voor het small group training abonnement. 

 

Via onderstaande knop kun je je direct inschrijven voor het all-in (small group en vrije fitness) abonnement.

Wil je nog wat extra informatie? Klik dan op de onderstaande knop en ik help je graag verder.

Fitness
Foto 24-01-2020 18 36 50.jpg

MARK ELSCHOT

Foto 23-05-2020 13 09 50.jpg

LAURA ELSCHOT

Roel Peterinck.jfif

ROEL PETERINCK

bottom of page