top of page

WELKOM

Welkom bij Marks Receptenboek - hèt ultieme receptenboek voor Bourgondisch afvallen. In dit prachtig samengestelde boek vind je een schat aan heerlijke recepten die de rijke smaken van de Bourgondische keuken omarmen, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde leefstijl en afvallen.

 

Bourgondisch genieten staat centraal in dit receptenboek, waarbij we de traditionele recepten een gezonde draai hebben gegeven zonder concessies te doen aan de smaak. Elk recept is zorgvuldig ontwikkeld door culinair expert Mark, die zijn passie voor lekker eten combineert met een bewuste benadering van voeding.

 

Ontdek een scala aan verrukkelijke gerechten, variërend van gezonde kapsalons tot cheesecake - allemaal met een focus op het verminderen van calorieën en het behouden van voedingswaarde.

 

Laat je verrassen door vele ontbijt,- lunch-, dinergerechten en snacks. Daarbij handige tips en tricks voor het maken van foodswitches en dagmenu's.

MARKS RECEPTEN - Bourgondisch afvallen_edited_edited.jpg

Gerechten uit het receptenboek

Koop hier Marks recepten - Bourgondisch afvallen

  • Marks recepten - Bourgondisch genieten

    15€
    Ontdek heerlijke recepten en geniet van een bourgondische leefstijl terwijl je afvalt met 'Marks Rec
     

HEB JE HET RECEPTENBOEK AL GEKOCHT? LOG DAN HIER IN.

NEEM CONTACT OP

Neem vrijblijvend contact op. Heb je vragen of wil jij je aanmelden? Stuur gerust een mail of neem telefonisch contact op.

Grotestraat 66, 7151 BD te Eibergen

0612784108

Bedankt voor de inzending!

Let op: soms kan mijn mail in de spambox belanden.

Koken met oma
bottom of page